VälkommenValkommen.html
 Ska vi göra mer?Ska_vi_gora_mer.html
    ReferenserTextportalen_version_2/Referenser_2.html
    Min filosofiVar_filosofi.html

         Priser

   KontaktKontakt.html
   Korta texterKorta_texter.html
   Längre texterTextportalen_version_2/Langre_texter_2.html

          Textportalen.se, Bäckgatan 21, 352 31 Växjö, Tfn 070-5501866, info@textportalen.se

 


Raka vägen till ett bra begagnatköp!

Det finns två vägar att välja när du ska köpa begagnad bil, den raka och den krokiga.

  Den krokiga vägen går till Begagnade Bert på Bakgatan. Där är priserna på vindrutan inte det pris Bert förväntar sig att få ut.

  Frågan är bara vad som är rätt pris? Det prutas och diskuteras och du vet inte vad som döljer sig bakom nästa krök i förhandlingarna. När du kör därifrån kan du bara vara säker på en sak, att du inte har betalt för lite!

  Den raka vägen går till oss på DinBil. Här har vi respekt för dig som kund och tycker att en så stor affär som ett bilköp ska vara övertänkt och korrekt.

  Därför har vi nettopriser på alla våra begagnade bilar. Det innebär att priset är fast och att vi säljer bra bilar till rätt pris. Till ett pris som varken är för högt eller för lågt. För det är som det brukar vara, du får det du betalar för, varken mer eller mindre.

  Jämför oss gärna med andra och väg då in i din bedömning att våra begagnade bilar är varudeklarerade av erfaren testpersonal, som signerat protokollet och personligen ansvarar för att uppgifterna är korrekta.

  Du kommer att upptäcka att våra priser ligger mycket bra till.

  Att du blir nöjd och att vi finns kvar nästa gång du ska köpa bil, ja det ingår i priset. Av den enkla anledningen att vi vet att du då går raka vägen till oss.

Välkommen till Din bästa Bilaffär!